1 2 3 4 5 6 7 8

OVER
3D
PRINTING LIMBURG


3D Printing Limburg is in de zomer van 2016 opgericht door 3 mensen met een passie voor techniek, innovatie en een creatieve geest om de meest uitdagende projecten om te toveren tot een uniek resultaat.

Centraal in de driehoek Roermond, Venlo en Weert, ligt 3D Printing Limburg in Neer. Innovatief en vooruitstrevend naar nieuwe oplossingen voor producten en diensten. Vanuit dit oogpunt zien wij in 3D-printing de ideale mogelijkheid om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Het 3D printen (ook wel bekend als Rapid Prototyping) is een relatief nieuw begrip, toch zien we steeds vaker dat het meer en meer wordt toegepast op diverse vlakken. Wij streven er naar zoveel mogelijk toepassingen te beheersen.

We hebben de beschikking over diverse geavanceerde printers in zowel FDM, DLP als SLA, waarvan er zijn voorzien van een printkop met meerdere extruders, waardoor je in 1 ontwerp meerdere materialen kunt combineren in je print. Als ondersteuning voor overhangende delen of als meerkleurig object. De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos.

De maximale grootte van een print op onze FDM-printers is momenteel 50cm x 50cm x 50cm.
Op onze SLA-printers bedraagt het maximum 14.5cm x 14.5cm x 18.5cm

Daarnaast beschikken wij over de mogelijkheid om via onze vaste airbrusher ieder object volledig in kleur na te laten bewerken.Rutger van Knippenberg | 3D Printing Limburg

Rutger van Knippenberg -

Rutger is als accountmanager en printoperator veelal het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en altijd bezig met het uitzoeken van de laatste ontwikkelingen en het bereiken van nieuwe klanten en mogelijkheden. Doordat hij alle ins en outs van het 3D Printing proces kent is hij het ideale aanspreekpunt voor u als klant.

Ton Scheres | 3D Printing Limburg

Ton Scheres -

Ton is reeds diverse jaren ondernemer in de ICT. Als initiatiefnemer van 3D Printing Limburg houdt hij zich vooral bezig met de technische aspecten van 3D printing.

Rick Luijten | 3D Printing Limburg

Rick Luijten -

Rick begeleidt 3D printprocessen en is tevens samen met Rutger een aanspreekpunt voor onze klanten. Tevens verzorgt Rick het gangbare onderhoud aan onze 3D printers.