1 2 3 4 5 6 7 8

3D
PRINTING LIMBURG - PORTFOLIOAls cadeautje voor de kleinkinderen zijn namen besteld. Ze zijn gemaakt in Colorfabb's Woodfill, dit geeft een hout-achtige look. Hier zijn in de zijkant de geboortegegevens geplaatst.

Ideaal voor in een café of voor in huis, deze typische 'Naerse' plaquette voor op de WC-deur. Uiteraard geheel naar eigen idee te vervaardigen.

Ook voor marketingdoeleinden is 3D-printen uitermate geschikt zoals dit onderdeel voor Cordeel Nederland

Voor een reproductie van een onderdeel van een marifoon hebben wij van 3D Printing Limburg de tekening gemaakt en 20 stuks geprint in PLA-X3

Ook in bepaalde takken van sport kan 3D Printing een oplossing zijn. Hier een vizierkorrel voor in de handboogsport. Links een onbewerkte versie rechtstreeks uit de printer en rechts een geschuurde en opnieuw gelakte versie.

Voor een bedrijf uit de voedselverwerkende industrie hebben we een onderdeel voor een inpakmachine geprint. Het was voor dit bedrijf lastig om aan dit onderdeel te komen, gelukkig bood 3d printen een oplossing

Tijdens een workshop 3D Printen op Basisschool de Doolgaard in Horst hebben we na afloop een leuk aandenken voor gemaakt.

Als cadeautje voor de kleinkinderen zijn namen besteld. Ze zijn gemaakt in Colorfabb's Woodfill, dit geeft een hout-achtige look. Hier zijn in de zijkant de geboortegegevens geplaatst.

Een mooie samenwerking ontstaan door het bezoek aan het Cuijpershuis te Roermond. Deze 3D geprinte klemmetjes worden gebruikt in de Jonge Kerk te Roermond.

Voor Kalfire B.V., een Nederlands producent van hoogwaardige haarden, hebben wij beursgeschenken mogen maken. Van een van hun haarden hebben we een pennenbakje ontwikkeld. Dit is afgewerkt met een plexiglas plaatje wat zorgt voor een realistische look.

Wederom een reproductie mogen maken, ditmaal een onderdeel in de deur van een camper.

Voor Prins Mark d'n 2e van CV de Kêleströpers in Reek (Noord-Brabant) hebben we de onderscheidingen mogen printen, hier een mooi voorbeeld dat 3D Printen geschikt is voor allerlei doeleinden.

Tegenwoordig ook erg leuk om te hebben; LowPoly prints. Zoals dit vliegtuig, leuk voor op de kamer bij de kinderen.

Een medische toepassing, dit 'oogfixatie' onderdeel wordt gebruikt door een oogarts.

Voor een klant hebben we deze 'Bitcoin' gemaakt vanuit Colorfabb's Bronzefill. Dit filament bevat kleine bronsdeeltjes wat er uiteindelijk voor zorgt dat het aanvoelt als een echte munt.

Voor Jong Nederland Neer hebben we nieuwe sleutelhangers gemaakt voor alle vertrekken. Hier een voorbeeld van één van de sleutelhangers.

Voor Snackbox To Go hebben we custom made standaards gemaakt voor hun product te tonen. Ideaal voor je product een eigen identiteit te geven.

Vanuit Buitenhof de Leistert kregen we de vraag of wij reserveonderdelen voor hun Weber-BBQ's konden maken. Natuurlijk kan dat!

André van het E103-project heeft ons benaderd of wij hem wilden helpen met zijn passie voor modelbouwtreinen. Zo hebben wij voor hem de bovenbouw van de BR103 gemaakt. Voor meer foto's en informatie: www.e103.nl

Een cadeau voor een pasgeboren baby. In de letters hebben we het gewicht, geboortedatum en tijd gezet.

3D maquette van een nieuwbouwwijk. Geeft een realistisch beeld van de nieuw te bouwen straat.

Tijdens de beurs heeft Kalfire zelf nog enkele haardjes geprint op de Robo C2, hierin hebben wij hun geïnstrueerd hoe deze te bedienen.

Voor liefhebbers of voor educatie zijn dit soort modellen perfect en met behulp van 3D-printing te realiseren.

Enkele tandwielen geprint in Colorfabb XT-CF20. Voor een klant die een print nodig had die extra stevig moest zijn is filament met koolstofvezels uitermate geschikt.

Voor ConceptCloudt hebben we deze ruimtelijke ordening maquette gemaakt. Zo krijg je snel een beeld van de omgeving.

Een mooie print gemaakt met Colorfabb Woodfill. Dit filament geeft je print een hout-achtige look. Dit was precies wat de klant voor ogen had.

Op maat gemaakte potjes in diverse lengtes en breedtes. Deze potjes dienen als prototype. De potjes zijn voorzien van doppen met schroefdraad.

Hier een voorbeeld van een mal van het logo van een lokale jeugdvereniging. Zo kunnen allerlei logo's verwerkt worden in 3D-prints.

De Eemsnoer Award geprint in 3 afzonderlijke kleuren, gemaakt door middel van Colorfabb's Color on Demand

Van een monumentaal pand in Neer zijn door ons de buiten en binnenmuren in 3d getekend en geprint. Door het dak eraf te nemen kun je snel een kijkje in het huis nemen zonder zelf naar binnen te hoeven.

We hebben een munt geprint in bronzefill, deze voor de opkomende cryptocoin 'Unison'. Dit is de voorkant.

Een klant kwam met de vraag of we een hanger om een wasrek aan radiator te bevestigen konden reproduceren. Natuurlijk! We hebben het onderdeel nagetekend en daarna in perfecte staat uitgeprint.

De Eemsnoer Award geprint in 3 afzonderlijke kleuren, gemaakt door middel van Colorfabb's Color on Demand

Van een Limburgs transportbedrijf kwam de vraag om een schaalmodel te maken van een van hun voertuigen. Dit is het resultaat.

Serie geprint in nGen-Flex. Hierdoor wordt de print flexibel en is het ideaal om bijvoorbeeld een mal van te maken.